lifestyle

Survivor: Αποχώρησε με δάκρυα πριν την τελική εξάδα ο Σταμάτης Ταλαδιανός


Στο νέο επεισόδιο του Survivor την Πέμπτη 6 Ιουνίου οι Σταμάτης Ταλαδιανός, Δώρα Νικολή, Χριστόφορος Ταξίδης και Γιώργος Γκιουλέκας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης ώστε να παραμείνουν στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Ένας εξ αυτών, άλλωστε, θα έπρεπε στο τέλος της μονομαχίας αποχώρησης να αφήσει για πάντα πίσω στο νησί τους υπόλοιπους παίκτες και να σβήσει την φλόγα στη δάδα του.

Η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Γκιουλέκας κατόρθωσαν να εξολοθρεύσουν τους αντιπάλους τους και να κερδίσουν επάξια την παραμονή στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, ο Σταμάτης Ταλαδιανός και ο Χριστόφορος Ταξίδης σε έναν νέο κύκλο αναμετρήσεων που θα έπρεπε κάποιος να φτάσει στις πέντε νίκες.

Με το σκορ ισόπαλο, ωστόσο, ο Χριστόφορος Ταξίδης κατόρθωσε να πάρει μια ακόμα νίκη ρίχνοντας εκτός παιχνιδιού τον αντίπαλο του. Έτσι, εξουθενωμένος και με δάκρυα στα μάτια, ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι ο παίκτης που αποχώρησε τη δεδομένη χρονική στιγμή από το Survivor.

«Μια στροφή, δηλαδή, πριν από την τελική εξάδα του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Έχω είμαι κάπως περίεργα στα συναισθήματα. Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να βρεθώ ανάμεσα σε όλους εσάς και να ζήσω όλο αυτό που λέγεται Survivor. Το έζησα στο 100%. Συγκινούμαι πάρα πολύ γιατί πάλεψα πάρα πολύ για να φτάσω μέχρι εδώ και πέρασα διάφορα μέσα στο παιχνίδι» εκμυστηρεύτηκε μεταξύ άλλων, δακρυσμένος, ο Σταμάτης Ταλαδιανός στον Γιώργο Λιανό.



Source link

sporadesnews
the authorsporadesnews