lifestyle

Super Κική: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε βάρος της


Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε βάρος της Super Κικής, για ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στο YouTube και είχε αφήσει υπονοούμενα αναφορικά με το παιδί που περιμένουν με την Ιλάειρα Ζήση.

Ο δικηγόρος της Super Κικής, Νίκος Αλετράς μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και εξήγησε:

«Σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει αιτιολόγηση, επομένως, αυτό που μπορώ να εικάσω είναι και να φανταστώ και να θεωρήσω σαν δεδομένο είναι ότι οι ισχυρισμοί που διατύπωσε η πλευρά μας, έπεισαν τον δικαστή. Τα ασφαλιστικά μέτρα σε προσωρινή διαταγή είναι από μονομελές δικαστήριο. Η βασική αιτιολόγηση η δική μας, είναι ότι ο άνθρωπος που ξεκίνησε την αντιδικία, ουσιαστικά με τον τρόπο ζωής του και με τις επιλογές που έχει κάνει σε επικοινωνιακό επίπεδο, αυτοεκθέτει τη ζωή του. Και είναι δικαίωμά του, αλλά πώς μετά βγαίνει και λέει ότι θίγεται»

O Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό Σουσού δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

«Είναι ντροπή! Ντροπή μου αφαιρούν το δικαίωμα, το δικαστήριο, να προστατεύσω την οικογένειά μου. Είναι κοσμοϊστορική στιγμή, δεδομένουν ότι ο καθένας μπορεί πλέον να ανοίγει ένα κανάλι και να λέει ότι θέλει, χωρίς κανέναν όριο. Αισθάνομαι πολύ πληγωμένος, πικραμένος, είμαι στα όρια της απόγνωσης», δήλωσε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και συνέχισε:

«Το δικαστήριο της δίνει το δικαίωμα να σχολιάζει την ταυτότητά μου, επειδή έχει σπουδάσει ηθοποιός; Έχει κάνει ένα βίντεο δημόσια, που λέει ότι μέχρι να πεθάνει θα συνεχίσει να με σχολιάζει, όσες μηνύσεις και αγωγές κι αν στέλνω».

«Έχω πέσει από τα σύννεφα. Μη με λιντσάρετε, αλλά αισθάνομαι ανακούφιση που έφυγα από την Ελλάδα. Είμαι στην Κύπρο, είναι λες και με πλήγωσε τόσο πολύ η Ελλάδα, που δεν ισχύει. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, γιατί νιώθω ευνουχισμένος ως προς τον τρόπο που μπορώ να προστατεύσω την οικογένειά μου», τόνισε.

«Είναι τρομερό το μήνυμα που βγαίνει ως συμπέρασμα. Η Ιλάειρα με πήρε δυο φορές τηλέφωνο και ντρέπομαι να της μιλήσω. Πώς θα πάω να κοιμηθώ δίπλα της, τι ασφάλεια θα νιώθει αυτή η γυναίκα;», πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

 



Source link

sporadesnews
the authorsporadesnews