lifestyle

Κατερίνα Σαλάκα: Καταγγέλλει δημόσια τη Μαρίνα Σάττι και τους συνεργάτες της – «Δεν μου έχουν φερθεί ξανά τόσο άσχημα»


Η Μαρίνα Σάττι έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο Λυκαβηττό το βράδυ της Κυριακής 8/9. Μάλιστα, η γνωστή Tik Toker Κατερίνα Σαλάκα έδωσε το παρών, η οποία δίνει συμβουλές για αυτοπεποίθηση και χαρούμενη ζωή στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Η δημοφιλής Life Coach έχει συνεργαστεί με την τραγουδίστρια, δίνοντας αποσπάσματα από βίντεό της που έχουν γίνει viral στο Tik Tok, για να τα μελοποιήσει η Μαρίνα Σάττι.

Παρ’ όλα αυτά, όπως κατήγγειλε η ίδια, χθες βράδυ δεν της επέτρεψαν την είσοδο στη συναυλία, με συνέπεια να ξεσπάσει μέσα από το Tik Tok.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Σαλάκα ανέφερε: «Παιδιά πραγματικά είμαι σε σοκ, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η Μαρίνα Σάττι δεν με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δεν με δέχονται, μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση. Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω πάθει σοκ, δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα. Ενώ έχω συνεννοηθεί με τη Μαρίνα Σάττι. Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο».

@katerinasalaka

♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

Η Κατερίνα Σαλάκα μάλιστα συνέχισε να ανεβάζει βίντεο από τη συναυλία, όπου με δάκρυα στα μάτια τόνισε ότι δεν της έχουν φερθεί ποτέ τόσο άσχημα, ενώ με την Μαρίνα Σάττι είναι συνεργάτιδες.

@katerinasalaka

♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

@katerinasalaka

♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka

@katerinasalaka

♬ πρωτότυπος ήχος – katerinasalaka





Source link

sporadesnews
the authorsporadesnews