lifestyle

Η Selena Gomez εξομολογείται: «Δεν μπορώ να κάνω παιδιά, ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο καιρό»


Συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair παραχώρησε η Selena Gomez, η οποία πρόσφατα μπήκε στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη και μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια, αλλά και το θέμα της μητρότητας, για το οποίο έκανε μία σημαντική αποκάλυψη.

«Δεν το έχω πει ποτέ αυτό… αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κυοφορήσω τα δικά μου παιδιά. Έχω πολλά ιατρικά προβλήματα που θα έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή μου και τη ζωή του μωρού. Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο καιρό…», είπε αρχικά η Selena Gomez.

«Πλέον, αισθάνομαι πολύ καλύτερα με αυτό. Θεωρώ ευλογία το γεγονός ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι πρόθυμοι για παρένθετη μητρότητα ή υιοθεσία, τα οποία είναι και τα δύο τεράστιες δυνατότητες για μένα. Είμαι ενθουσιασμένη για το πώς θα μοιάζει αυτό το ταξίδι, αλλά για εμένα θα είναι λίγο διαφορετικό. Στο τέλος της ημέρας, δεν με νοιάζει. Θα είναι δικό μου. Θα είναι το μωρό μου», πρόσθεσε η Selena Gomez.

Υπενθυμίζεται ότι η Selena Gomez έχει τον Benny Blanco στο πλευρό της, έναν άνθρωπο για τον οποίο είπε: «Ποτέ δεν με έχουν αγαπήσει με αυτόν τον τρόπο. Ήταν απλά ένα φως. Ένα απόλυτο φως στη ζωή μου. Είναι ο καλύτερός μου φίλος. Μου αρέσει πολύ να του λέω τα πάντα».

 



Source link

sporadesnews
the authorsporadesnews