lifestyle

Χριστίνα Παππά: Αυτός είναι ο άνδρας που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της – «Είσαι ό,τι πιο όμορφο, μου έχει συμβεί»


Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η οποία εκτός από τη επιτυχία που γνωρίζει στην επαγγελματική της ζωή, υπάρχει ένας άνδρας που είναι πολύ σημαντικός, για την προσωπική της ζωή.

Ο λόγος για τον Κωστή Δημητριάδη, ο οποίος φαίνεται πως είναι στενός συνεργάτης της, στις επιχειρήσεις που διατηρεί σε Αθήνα και Μύκονο, παράλληλα όμως, είναι και πολύ κοντά στην οικογένεια.

Η Χριστίνα Παππά και ο Κωστής Δημητριάδης, πρόσφατα είχαν ταξιδέψει μαζί στο Ντουμπάι, με την ηθοποιό να μοιράζεται στιγμιότυπα από το ταξίδι τους, τα οποία συνόδευσε γράφοντας: «Χρόνια πολλά σε έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου. Κωστή μου χρόνια πολλά με υγεία. Είσαι ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί. Σε ευχαριστώ για όλα. Σ ευχαριστώ που υπάρχεις στην ζωή μου. Σ αγαπώ πολύ».

Όπως είχε αποκαλύψει η Χριστίνα Παππά μέσα από ανάρτησή της, ο Κωστής Δημητριάδης, εκτός από συνεργάτης της, είναι και κουμπάρος με τον γιο της, Δημήτρη Παππά, αφού ήταν ένας από τους νονούς της εγγονής της, Νεκταρίας – Χριστίνας, για αυτό όλοι μαζί περνούν πολλές οικογενειακές γιορτές μαζί ενώ κάνουν συχνά και αποδράσεις.

 

 



Source link

sporadesnews
the authorsporadesnews