lifestyle

Αλέξανδρος Παρθένης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την αγαπημένη του Βιβή Κωστοπούλου


Ο Αλέξανδρος Παρθένης πραγματοποίησε μία νέα νυχτερινή έξοδο μαζί με την σύντροφό του Βιβή Κωστοπούλου.

Συγκεκριμένα, το ερωτευμένο ζευγάρι, που είναι μαζί επτά χρόνια, διασκέδασε στο ΝΟΧ, όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Αλέξανδρο Παρθένη με την σύντροφό του στο NOX να διασκεδάζουν με τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα.

Η Βιβή Κωστοπούλου επέλεξε για την εμφάνισή της να φορέσει μία χρυσή μπλούζα και μαύρο παντελόνι, ενώ ο Αλέξανδρος Παρθένης φόρεσε ένα μαύρο T-shirt με τζιν.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης παντρεύτηκε την Κατερίνα Θάνου το 2012, όπου ο γάμος κράτησε για τέσσερα χρόνια. Ένα χρόνο μετά το συναινετικό διαζύγιο, ο Αλέξανδρος Παρθένης έκανε γνωστή την σχέση του με την Βιβή Κωστοπούλου.

Η Βιβή Κωστοπούλου είναι αρχιτέκτονας με τον Αλέξανδρο Παρθένη να έχει αποκαλύψει το 2021 πώς γνωρίστηκαν οι δυο τους: «Η Βιβή δεν είναι μέσα από τον χώρο. Γνωριστήκαμε μέσα από τα social media. Βγήκε στους προτεινόμενους φίλους, ήμουν μόνος μου και ήταν μία εντυπωσιακή γυναίκα και είδα ότι στους κοινούς μας φίλους ήταν όλη μου η οικογένεια. Η Βιβή είχε βρεθεί στον γάμο της αδερφής μου στο Λονδίνο κι εγώ για επαγγελματικούς λόγους δεν είχα βρεθεί. Εντελώς τυχαία ξεκινήσαμε μία επικοινωνία. Ήταν πολύ αστεία τα σχόλια που έκανε. Κάποια στιγμή είπαμε να βρεθούμε από κοντά. Τα παιδιά της συντρόφου μου είναι δύο. Εγώ έχω τον ρόλο του συντρόφου της μαμάς τους, ποτέ δεν θα πάρω τη θέση του μπαμπά τους. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι εκεί να τα μεγαλώνω, να τα νοιάζομαι, να τα τρέχω».

Ο Αλέξανδρος Παρθένης τoν Οκτώβριο του 2022 είχε αναφέρει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την σχέση του με την Βιβή Κωστοπούλου: «Για να είμαι έξι χρόνια με τη σύντροφό μου πάει να πει ότι είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα. Έξι χρόνια σε μια ζωή είναι αρκετά σοβαρό χρονικό διάστημα. Είναι η πιο μεγάλη μου σχέση. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ίδια συνέντευξη για τη συμβίωση με τη σύντροφό του και τα παιδιά που έχει από προηγούμενο γάμο της. «Είναι τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες με τα πάνω τους, με τα κάτω τους. Υπάρχουν μέρες που είναι όλα τέλεια, υπάρχουν μέρες που κάποιος από τους τέσσερις δεν είναι καλά καλούνται να συνυπάρξουν σε ένα σπίτι, με τα πάνω και τα κάτω της. Το θέμα είναι να μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες και να έχουν όλοι τον χώρο και τον χρόνο τους και να υπάρχει σεβασμός στα θέλω και τις δυσκολίες. Σε οποιαδήποτε σχέση πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός».

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency



Source link

sporadesnews
the authorsporadesnews