Τοπικά

Σοβαρά τραυματισμένος 60χρονος στη Σκόπελο


Σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύεται από την Πέμπτη ένας 60χρονος άντρας από τη Σκόπελο, έπειτα από καβγά που είχε με φίλο του για ένα… μπουκάλι αλκοόλ.
Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέβη στο νησί της Σκοπέλου το πρωί της περασμένης Πέμπτης. Ο 60χρονος επισκέφτηκε κατάστημα που διατηρεί συνομήλικος φίλος του και φέρεται να του ζήτησε ένα μπουκάλι αλκοόλ, το οποίο ο ιδιοκτήτης φέρεται να αρνήθηκε να του δώσει.
Ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο αντρών κι ο 60χρονος φέρεται να κινήθηκε προς τον φίλο του, με αποτέλεσμα εκείνος, στην προσπάθειά του να τον απωθήσει, να τον σπρώξει. Ο 60χρονος έπεσε στον δρόμο και χτύπησε στο κεφάλι του σοβαρά. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και κλήθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τον ιδιοκτήτη της κάβας.
Ο 60χρονος διεκομίσθη με το σκάφος του Λιμενικού στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο φίλος του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που τον άφησε ελεύθερο, ενώ έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση από την αστυνομία.

Προηγούμενο ΆρθροΚαλάθι του μαθητή: Ποια σχολικά είδη περιλαμβάνει



Source link

sporadesnews
the authorsporadesnews