Μαγνησια

Σε άσχημες συνθήκες ζούσαν δύο κυνηγόσκυλα σε αυλή ηλικιωμένου κυνηγού


Με τη βοήθεια της αστυνομίας η Φιλοζωϊκή ομάδα Βόλου απομάκρυνε δύο νεαρά κυνηγόσκυλα από το σπίτι ενός ηλικιωμένου κυνηγού, διότι διαβιούσαν σε άσχημες συνθήκες και μόνιμα δεμένα στην αυλή της κατοικίας του άνδρας. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της του είχαν γίνει συστάσεις αλλά δεν είχε ανταποκριθεί.

Έτσι τα ζώα οδηγήθηκαν στο δημοτικό κυνοκομείο του Βόλου. Επιπλέον η Φιλοζωϊκή Ομάδα Βόλου απευθύνει έκκληση για υιοθεσία τους για να ζήσουν όμως τους αξίζει.

Η ανάρτηση της Φιλοζωϊκής Ομάδας Βόλου

Δεν είναι μόνο η αδεσποτη ζωή δύσκολη. Δυστυχώς το συναντάμε και σε περιπτώσεις ζώων που είναι δεσποζομενα, όταν το ζωάκι ή τα ζωάκια βρεθούν σε λάθος ανθρώπους, σε λάθος μέρος…. και τότε η ζωή τους γίνετε επίπονη ακόμη και βασανιστική…
Μία τέτοια κατάσταση συνάντησαν εθελοντές της ομάδας μας με 2 σκυλάκια, Ελληνικά κυνηγόσκυλα, νεαρά σε ηλικία, (αρσενικό και θηλυκό) να βιώνουν παθητική κακοποίηση (μόνιμη αλυσόδεση) -το ένα (αρσενικό), στο πεζοδρόμιο με “κατάλυμα” για προστασία από τις καιρικές συνθήκες κάτω από το σταθμευμένο αυτοκίνητο, το άλλο (θηλυκό) μέσα στην αυλή, στο σπίτι του ηλικιωμένου, (πρώην κυνηγού), όπου για σπιτάκι είχε ένα τελάρο από φρούτα και δίχως σκεπαστρο.
Και ενώ του έγινε σύσταση για αλλαγή των συνθηκών διαβίωσης τους, καθώς και λύσεις για καλυτέρευσή της ποιότητας ζωής των σκύλων του, η κατάσταση παρέμεινε η ίδια, με αποτέλεσμα να κληθεί και να παρέμβει η αστυνομία.
Τα ζώα του αφαιρέθηκαν και έχει δρομολογηθεί σήμερα να ανέβουν στο δημοτικό κυνοκομείο Βόλου.





Source link

sporadesnews
the authorsporadesnews

Αφήστε μια απάντηση